Ένας άνδρας αναζητεί την εν λόγω κάρτα και προσφέρει $50,000 σε όποιον τη βρει και την… καταστρέψει


Μια σπάνια κάρτα που θα φέρει τον τίτλο One Ring” πρόκειται να τυπωθεί για το νέο μεγάλο gaming crossover μεταξύ του The Lord of the Rings και του Magic: The Gathering, η οποία και θα κάνει πλούσιο όποιον την ανακαλύψει. Η κάρτα που θα τυπωθεί μία μόλις φορά στα πλαίσια της συνεργασίας της εταιρίας Wizards of the Coast με το εμβληματικό franchise αναζητείται ήδη από έναν άνδρα, ο οποίος προτίθεται να προσφέρει $50,000 σε όποιον την εντοπίσει και την…λιώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης με το όνομα Dan Bock” προσφέρει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε όποιον βρει την σπάνια κάρτα, με την προϋπόθεση ο τυχερός να τον συνοδεύσει σε ένα ηφαίστειο και να πετάξουν μαζί την κάρτα μέσα σε αυτό ώστε να λιώσει!

O Dan Bock δήλωσε συγκεκριμένα τα εξής: «Αν βρεις την σπάνια κάρτα με το One Ring, θα σου δώσω $50,000 για να την πετάξουμε σε ένα ηφαίστειο μαζί».

Η συγκεκριμένη κάρτα του Magic: The Gathering ονομάζεται “001/001 One Ring”, θα τυπωθεί μόνο μία φορά και θα βρίσκεται στο The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth collector booster pack που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου και στην αγγλική έκδοση του παιχνιδιού.

Την κάρτα κάνει μοναδική και ένα ειδικό τύπωμα από black speech του Sauron, στο οποίο και χρησιμοποιείται η γραμματοσειρά από το “Tengwar”.