Ένα Pacman-esque game εμπνευσμένο από την ταινία-φαινόμενο της περασμένης χρονιάς μας κάνει να κολλήσουμε στην οθόνη του υπολογιστή μας


Το Banshees Of Inisherin μπορεί σκανδαλωδώς να μην επέστρεψε σπίτι με κανένα κινηματογραφικό βραβείο από τα 9 για τα οποία ήταν υποψήφιο, το μόνο βέβαιο είναι όμως ότι υπήρξε μια από τις πιο δυνατές ταινίες της περασμένης χρονιάς και ένα από τα εκπληκτικότερα έργα της καριέρας του Martin McDonagh, με τις κορυφαίες ερμηνείες των Colin Farrell, Brendan Gleeson, Barry Keoghan και Kerry Condon.

Ευτυχώς όμως για όσους αγάπησαν την ταινία, η μαγεία φαίνεται πως συνεχίζεται μέσα από ένα ευφυές video game adaptation, με το οποίο είναι και εξωφρενικά εύκολο να πορωθεί κανείς για ώρες!

Ο λόγος για το Banshees The Game, ένα Pacman-esque, top-down view παιχνίδι με φόντο το Inisherin, στο οποίο οι παίκτες ελέγχουν τον χαρακτήρα του Colm (Brendan Gleeson), όσο αυτός κινείται μέσα στα σοκάκια συλλέγοντας… κομμένα δάχτυλα. Όλο αυτό, αποφεύγοντας φυσικά την επαφή με τον ex-BFF του, Pádraic (Colin Farrell), μέχρι να επιστρέψει στην αγαπημένη του pub.

Όσο ο χρόνος στο παιχνίδι περνά, extra χαρακτήρες προστίθενται – ο Dominic (Barry Keoghan), η Siobhán (Kerry Condon), η Mrs. McCormick (Sheila Flitton), ακόμη και η Jenny η γαϊδουρίτσα μπαίνουν στο mix – και αν υπάρξει επαφή μαζί τους, θα ακούσετε τον Colm να λέει «δεν σε συμπαθώ πια», για να οδηγηθείτε στο restart.

Παίξτε το Banshees game εδώ, αλλά μην μας κατηγορήσετε αν καεί το διάβασμα και η δουλειά για σήμερα!