Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store για λίγο καιρό ακόμη


Έχεις όρεξη για παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά το budget του μήνα έχει ήδη εξανεμιστεί; Τότε τρέξε στο Epic Games Store, αφού για μικρό διάστημα θα έχεις την ευκαιρία να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι που θα σε πορώσει. Ο λόγος φυσικά για το Call of the Sea, η δωρεάν διάθεση του οποίου θα ισχύει μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαρτίου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στην πλατφόρμα και μετά να επιλέξεις το “Get” για να γίνει δικό σου!

Το Call of the Sea κυκλοφόρησε το 2020 από την Out of the Blue και τη Raw Fury και διαδραματίζεται στα ‘30s στο Νότιο Ειρηνικό. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν το Lush Island Paradise, στο οποίο λύνοντας μυστηριώδεις γρίφους, προσπαθούν να διασώσουν τον σύζυγο της πρωταγωνίστριας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Κατεβάστε το Call of the Sea πατώντας εδώ και διατηρήστε το στη συλλογή σας για πάντα, ακόμη και μετά το τέλος της προσφοράς.

Το επόμενο παιχνίδι που θα διατεθεί δωρεάν από την εταιρεία θα είναι το Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War, το οποίο κυκλοφόρησε από την Proxy Studios και την Slitherine Ltd.