Οι μοναδικοί Jinjer και Triptykon θα πλαισιώσουν τους ήδη ανακοινωμένους Helloween και Parkway Drive / Soulfly αντίστοιχα


Το Release Athens 2023 υποδέχεται δύο ακόμα ονόματα του σκληρού ήχου στην Πλατεία Νερού. Οι μοναδικοί Jinjer (Σάββατο 17 Ιουνίου, με τους Helloween) και οι Triptykon του τεράστιου Tom Gabriel Fischer (Τρίτη 27 Ιουνίου, με τους Parkway Drive / Soulfly), σε ένα set αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στους θρυλικούς Celtic Frost, θα πλαισιώσουν τους ήδη ανακοινωμένους headliners σε ισάριθμες ημέρες του φεστιβάλ.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι Jinjer κατάγονται από το Ντονέτσκ και αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα συγκροτήματα του metal σήμερα. Η εξαιρετική τους ματιά στο σκληρό ήχο, σε συνδυασμό με την αφοσίωσή τους στη μουσική και τη σαφέστατη πρόθεσή τους να μην μασάνε τα λόγια τους, τους έχει χαρίσει φανατικό κοινό και τεράστια κριτική αναγνώριση. Το 2021 κυκλοφόρησαν το “Wallflowers”, τον τέταρτο δίσκο της καριέρας τους και έναν από τους κορυφαίους εκείνης της χρονιάς όσον αφορά στο metal, επιβεβαιώνοντας όσους ισχυρίζονται πως σύντομα θα βρουν τη θέση τους ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της σκηνής.

Σημείο αναφοράς του συγκροτήματος είναι φυσικά η Tatiana “Tati” Shmayluk, μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες του 21ου αιώνα, σύμφωνα με το Loudwire, η οποία «μοιάζει σαν μια superstar της soul και, ταυτόχρονα, σαν μια δαιμονισμένη βασίλισσα».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr