Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο επίσης τραγουδιστής σύντροφός της ερμηνεύουν για πρώτη φορά ζωντανά τη μουσική τους, λίγο διάστημα μετά τη γνωστοποίηση του αρραβώνα τους


Για πρώτη φορά live με τον τραγουδιστή Rauw Alejandro εμφανίστηκε η Rosalía, λίγο μόλις διάστημα μετά τη γνωστοποίηση του αρραβώνα τους και την κυκλοφορία του πρώτου συνεργατικού EP τους με τίτλο RR. Οι δύο καλλιτέχνες είχαν δώσει τότε στη δημοσιότητα το video του collaborative track τους, “Beso”, μέσα από το οποίο γίνεται επί της ουσίας η ανακοίνωση του αρραβώνα.

Pixel

Rauw Alejandro και Rosalía έκαναν γνωστή τη σχέση τους το 2021, όμως δεν είχαν εμφανιστεί ζωντανά ποτέ ξανά για συναυλία, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου.

Η Rosalía συνόδευσε τον Alejandro στο headline show του στο Hiram Bithorn Stadium του San Juan στο Puerto Rico και εκεί ερμήνευσαν μαζί δύο κομμάτια από το RR. Πρώτα το “Beso” και στη συνέχεια το εκρηκτικό “Vampiros”.

Παρουσιάζοντας τη Rosalía στο stage, ο Alejandro ανέφερε στο κοινό: «Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη νύχτα γιατί θα τραγουδήσω με τον έρωτα της ζωής μου για πρώτη φορά onstage».

Δείτε το fan-shot υλικό που καταγράφει τη στιγμή πιο κάτω:

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr