Για τις επόμενες Δευτέρες  μη κανονίσεις τίποτα,έχει λάιβ..


Τρεις εβδομάδες καραντίνας και έπιασες τον εαυτό σου πάνω από 12 φορές να του λείπουν: οι βραδινές βόλτες, οι καρέκλες του σινεμά που απλωνόσουν σαν αιλουροειδές και φυσικά..οι συναυλίες;

Οι live-streaming πλατφόρμες έκαναν κάτι για να γελάς/κλαις ακόμη κι από το σπίτι σου με τις αγαπημένες σου ταινίες, το 13033 μάλλον φρόντισε μια για πάντα  να ξεχάσεις τις βόλτες σου..

Όμως, οι μουσικοί είναι με το μέρος μας!

Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι ζούμε την αποκάλυψη και νομίζεις ότι δεν θα ξανα ‘’χτυπηθείς’’ σε περιοδείες  των Metallica ουρλιάζοντας το Nothing Else Matters, διώξε κάθε υποψία!

Γιατί οι Metallica, από εδώ και πέρα και για κάθε επόμενη Δευτέρα που ξημερώνει, έρχονται πεσκέσι στο σπίτι σου παρά τη καραντίνα και σε καλούν να ζήσεις ξανά εκείνες τις μυσταγωγικές στιγμές που ενδεχομένως είχες ζήσει μαζί τους σε παλιά λάιβ.

Αν πάλι, δεν τους είχες κάνει τη τιμή τρύπωσε σήμερα στη σελίδα τους στο Facebook ή στο YouTube, βγάλε από το ψυγείο σου μια παγωμένη μπύρα και περίμενε να αρχίσει το λάιβ!

Για σένα που δεν σε έβγαλε ο δρόμος σου στο Slane Castle της Ιρλανδίας το 2019 μπες και απόλαυσε την συναυλία τους,θα τη βρεις διαθέσιμη ολόκληρη!

Το μήνυμα που στέλνουν οι Metallica;

‘’Όσο όλοι μας κάνουμε αυτό που πρέπει και μένουμε σπίτι, μας λείπει η ζωντανή μουσική. Οπότε, τι λέτε να βουτήξουμε στο παρελθόν και μερικά από τα αγαπημένα μας σόου σε κοινωνικά υπεύθυνη απόσταση; Δεν θέλουμε να ακουστούμε γραφικοί, αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, είμαστε σε όλο αυτό μαζί και το να παραμένουμε ενωμένοι είναι ο τρόπος για να το περάσουμε. Με όλα αυτά στο μυαλό, φέρνουμε μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις των Metallica στον καναπέ σας!’’.

It’s official,λέμε!