Ακούστε ένα άγνωστο τραγούδι ονόματι "Murder Most Foul", «για εκείνη τη σκοτεινή μέρα του 1963 στο Dallas»φωτογραφία: Chris PizzelloΟ Bob Dylan δεν έλειψε δισκογραφικά στη δεκαετία των 2010s, με το τελευταίο του άλμπουμ Triplicate να χρονολογείται στο 2017 (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ).


Ακούστε ένα άγνωστο τραγούδι ονόματι "Murder Most Foul", «για εκείνη τη σκοτεινή μέρα του 1963 στο Dallas»
φωτογραφία: Chris Pizzello

Ο Bob Dylan δεν έλειψε δισκογραφικά στη δεκαετία των 2010s, με το τελευταίο του άλμπουμ Triplicate να χρονολογείται στο 2017 (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ). Έχει όμως καιρό να παρουσιάσει δικό του υλικό, καθώς όλοι οι πρόσφατοι δίσκοι του είχαν να κάνουν με τις επισκέψεις του στον κατάλογο του Frank Sinatra.

Τώρα, όμως, έφτασε η στιγμή για ένα φρέσκο τραγούδι: το λένε "Murder Most Foul", έχει διάρκεια ...17(!) λεπτά (παρά κάτι) και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Murder Most Foul" αφορά τη δολοφονία του Προέδρου των Η.Π.Α. John F. Kennedy, το 1963. Όπως διευκρινίζει ο ίδιος ο Dylan, δεν είναι προάγγελος για κάτι καινούριο, αλλά «ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι το οποίο ηχογραφήσαμε κάποια χρόνια πριν για εκείνη τη σκοτεινή μέρα του 1963 στο Dallas, το οποίο ίσως βρείτε ενδιαφέρον».

Και έκλεισε το μήνυμα προς τους fans προτρέποντας τους να μείνουν ασφαλείς, να συνεχίσουν όμως να παρατηρούν τα όσα συμβαίνουν -και ο Θεός μαζί μας.

{youtube}3NbQkyvbw18{/youtube}