Έρχεται τον Σεπτέμβριο!


Κυκλοφόρησε το official trailer του πολυαναμενόμενου sequel του Beetlejuice, τη σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε για ακόμη μια φορά ο σκηνοθέτης του οriginal, Tim Burton. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024 και σε αυτήν πρωταγωνιστούν τα original μέλη του cast από το 1988, δηλαδή η Winona Ryder ως Lydia Deetz, η Catherine O’Hara ως Delia Deetz και ο Michael Keaton ως Mr. Juice.

Στη νέα ταινία θα δούμε ωστόσο και νέα μέλη στο cast, συμπεριλαμβανομένης της Jenna Ortega ως η κόρη της Lydia, Astrid, αλλά και η Monica Belluci στον ρόλο της συζύγου του Beetlejuice. Τέλος, ο Willem Dafoe θα ερμηνεύσει τον ghost detective, Wolf Jackson.

Στην ταινία θα δούμε την Delia και τη Lydia να επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River του Connecticut, έπειτα από τον θάνατο του Charles Deetz (τον οποίο ερμήνευσε ο Jefffrey Jones στην original ταινία). Σύντομα όμως, η κόρη της Lydia θα ανακαλύψει τη μινιατούρα του Winter River στη σοφίτα του σπιτιού και παρά την προειδοποίηση της μητέρας της, θα εκφωνήσει το όνομα του Beetlejuice τρεις φορές.

Το πρώτο short teaser του Beetlejuice Beetlejuice είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα του τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το φθινόπωρο!