Καιρός για streaming!


Ο καιρός είναι χάρμα, οι βόλτες επιβάλλονται, αλλά και οι streaming επιλογές του Απριλίου παραμένουν δελεαστικές: για όσους προτιμούν να κάτσουν σπίτι, ορίστε οι πιο ενδιαφέρουσες, πολυαναμενόμενες και buzzy σειρές του μήνα για ασταμάτητο και απενοχοποιημένο binge-άρισμα.

Fallout

Με τις διασκευές βιντεοπαιχνιδιών να βασιλεύουν στο streaming (βλέπε The Last of Us, Castelvania, Arcane κλπ), η πίεση είναι μεγάλη για το «Fallout» του Amazon Prime. Βασισμένο σε ένα από τα σπουδαιότερα RPGs όλων των εποχών, το δυστοπικό έπος των Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Graham Wagner (Silicon Valley) υπόσχεται δράση, βία, καταστροφές και σαρδόνιο χιούμορ. Όλα τα επεισόδια κυκλοφορούν στις 11 Απριλίου.

Ripley

O Andrew Scott αποτελεί έναν από τους πιο hot σταρ της υφηλίου, και τα ερωτικά μυστήρια έχουν επιστρέψει δυναμικά στο zeitgeist -συνεπώς, το «Ripley» του Netflix αποτελεί ιδανικό thirsty πειρασμό για την φετινή άνοιξη! Ίντριγκα, πλούτη, απάτες, έρωτες και φονικά στη Νέα Υόρκη του 1960, με οδηγό έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της εποχής μας. Όλα τα επεισόδια κυκλοφορούν στις 4 Απριλίου. 

Knuckles

Οι πρόσφατες ταινίες του Sonic αποτελούν ιδανική ανάλαφρη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους και, καθώς περιμένουμε το τελευταίο μέρος της τριλογίας, μπορούμε να απολαύσουμε τις solo περιπέτειες του Knuckles στο Paramount+. Όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στις 26 Απριλίου, δεν έχει γίνει ωστόσο ακόμη γνωστό πότε η σειρά θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Franklin

Ο Michael Douglas ενσαρκώνει τον Βενιαμίν Φρανκλίνο, σε μία μίνι-σειρά που εξερευνά τα τελευταία χρόνια της ζωής του: Σε ηλικία 70 ετών, ο Φρανκλινος έρχεται εντιμέτωπος με Βρετανούς κατασκόπους και Γάλλους πληροφοριοδότες, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει τη Γαλλο-Αμερικανική συμμαχία του 1778. Το πρώτο επεισόδιο κυκλοφορεί στις 12 Απριλίου στο ApppleTV+.