Πότε θα δούμε στη χώρα μας την πολυαναμενόμενη συνέχεια του franchise;


Στον πυρετό του Dune θα μπούμε προσεχώς, με την Warner Bros. Pictures να μας ετοιμάζει για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της συνέχειας της σειράς-φαινόμενο στη μεγάλη οθόνη. Και πώς το κάνει αυτό; Μα προωθώντας την σε όλα τα social media μέσα από διαφημιστικά μικρά βίντεο που κόβουν την ανάσα. Δείτε λοιπόν ακόμη ένα από αυτά, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, λίγες ημέρες πριν δείτε την δεύτερη ταινία του franchise δια χειρός Denis Villeneuve.

Το sequel μας βρίσκει για ακόμη μια φορά στον πλανήτη Arrakis, με κεντρικό πρόσωπο τον Timothée Chalamet αλλά και την Zendaya, ο ρόλος της οποίας θα είναι κομβικός στη νέα παραγωγή έπειτα από την απλή εισαγωγής της στη saga κατά την πρώτη της ταινία. Στο cast θα δούμε όμως και τους Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Souheila Yacoub, Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling και Javier Bardem.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητας έχει τον τίτλο “Rise” και ξεκινά με τον Paul Atreides (Chalamet), που μοιάζει έτοιμος να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του πατέρα του. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Butler ως Feyd-Rautha Harkonnen να μάχεται στο πλευρό του.

Το Dune: Part Two θα παίξει σε επιλεγμένες αίθουσες στη χώρα μας στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ η κανονική του πρεμιέρα έχει οριστεί για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου.