Στους κινηματογράφους τον προσεχή Μάρτιο.


Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Ghostbusters: Frozen Empire, το οποίο έρχεται για να συνεχίσει την ιστορία του Ghostbusters: Afterlife του 2021. Έτσι, ο Paul Rudd είναι έτοιμος να αναλάβει μια νέα αποστολή, απωθώντας έναν απειλητικό στρατό από φαντάσματα που καταφθάνουν στην πόλη.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler επιστρέφει στο εμβληματικό Firehouse της Νέας Υόρκης, με σκοπό να συνεργαστεί με τους original Ghostbusters που έχουν αναπτύξει ένα άκρως απόρρητο ερευνητικό εργαστήριο. Με άλλα λόγια, ο σπουδαίος Bill Murray επιστρέφει στο franchise μέσα από το οποίο τον αγαπήσαμε!

Όταν η ανακάλυψη ενός αρχαίου αντικειμένου απελευθερώσει μια νέα σκοτεινή δύναμη, νέοι και παλιοί Ghostbusters θα ενώσουν για τα καλά τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια ενδεχόμενη Εποχή των Παγετώνων vol. 2!

Στο cast του Ghostbusters: Frozen Empire θα δούμε τους Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Gil Kenan των Poltergeist, Monster House και Ghostbusters: Afterlife.

Το Ghostbusters: Frozen Empire θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου.

Δείτε το trailer: