Τίτλος, πρώτη φωτογραφία και σκηνοθεσία αποκαλύπτονται, για να μας ανοίξουν την όρεξη για τη νέα παραγωγή της Lucasfilm.


Το Star Wars universe φαίνεται πως επεκτείνεται ακόμη περισσότερο, μιας που η νέα παραγωγή που θα δούμε από τη Lucasfilm δεν είναι άλλη από αυτή που περιμέναμε διακαώς από το Mandoverse, με τον Din Djarin που υποδύεται ο Pedro Pascal, αλλά και τον λιλιπούτειο Grogu (Baby Yoda). Και τίτλος αυτής θα είναι το The Mandalorian & Grogu, για να συνεχίσει την ιστορία του Mando και του μαθητευόμενού του πλέον Grogu, που ξεκίνησε πριν μισή δεκαετία με τη σειρά The Mandalorian στο Disney+.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναλαμβάνει ο Jon Favreau, που βρέθηκε πίσω από παραγωγές όπως το Iron Man και The Lion King remake, και που ηγείται της δημιουργίας αυτού του υποτμήματος του Star Wars μαζί με τον Dave Filoni. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει εντός του 2024, ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα και μια πρώτη εικόνα από την ταινία, σε μορφή concept art.

«Μου άρεσε πάντα να αφηγούμαι ιστορίες που διαδραματίζονται στον πλούσιο κόσμο που δημιούργησε ο George Lucas», δήλωσε σχετικά ο Favreau. «Η προοπτική του να φέρουμε τον Mandalorian και τον μαθητευόμενό του Grogu στη μεγάλη οθόνη είναι άκρως συναρπαστική».

Για την ώρα δεν είναι σαφές αν η 4η σεζόν του Mandalorian έχει περάσει στη σφαίρα του κινηματογραφικού project του The Mandalorian & Grogu, με την εταιρία να αφήνει παράλληλα υπονοούμενα για την ύπαρξη ακόμη μιας Mandoverse ταινίας από τον Filoni. Σε αυτήν θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα την κορύφωση της σειράς του Disney+ ή μια origin παραγωγή της Ahsoka.

Το The Mandalorian & Grogu αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην επαναφορά του σύμπαντος του Star Wars στο σινεμά, μιας που προσεχώς θα δούμε στη μεγάλη οθόνη τις ταινίες Star Wars: New Jedi Order της Sharmeen Obaid-Chinoy και First Jedi του James Mangold και του Dave Filoni.