H συμμετοχή της ηθοποιού στη δεύτερη σεζόν επιβεβαιώνεται, σε έναν ρόλο που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην ιστορία.


Η Kaitlyn Dever φαίνεται πως θα ενσαρκώσει την Abby στη σειρά-φαινόμενο του HBO, The Last of Us, σε έναν ρόλο που θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην ιστορία που θα συνεχίσει με τη δεύτερη σεζόν της. Σημειώνεται ότι την Abby στο παιχνίδι της Naughty Dog υποδύθηκε στο παρελθόν η Laura Bailey.

«Το casting μας για τη δεύτερη σεζόν ήταν πανομοιότυπο με την πρώτη σεζόν: αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης που ενσαρκώνουν τις ψυχές των χαρακτήρων του πρωτότυπου υλικού», δήλωσαν οι συνδημιουργοί της σειράς. «Τίποτα δεν μετράει περισσότερο από το ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε μια καταξιωμένη ηθοποιό όπως την Kaitlyn στο πλευρό του Pedro, της Bella και της υπόλοιπης οικογένειάς μας».

Η Dever έχει εμφανιστεί στο παρελθόν στην ταινία Booskmart, όμως ο ρόλος που την ανέδειξε ήταν αυτός στη σειρά Unbelievable του Netflix. Πρόσφατα έπαιξε και στην sci-fi horror ταινία του Disney+ με τίτλο No One Will Save You.

Σύμφωνα με το ΗΒΟ, ο χαρακτήρας της Abby περιγράφρεται ως «μια ικανή στρατιώτης της οποίας η ασπρόμαυρη άποψη για τον κόσμο αμφισβητείται καθώς αποζητά εκδίκηση για όσους αγάπησε».

Η ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή της ηθοποιού έγινε από τα social media του Max στο X (πρώην Twitter), για να σχολιαστεί μάλιστα και από τον αντίστοιχο λογαριασμό της Naughty Dog.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Last of Us θα ξεκινήσουν σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Η παραγωγή γνωρίζουμε επίσης ότι θα ενσωματώσει σκηνές από τα Lost Levels του The Last of Us Part II Remastered.

Το HBO έχει επίσημα δηλώσει ότι η 2η σεζόν του The Last of Us θα κυκλοφορήσει εντός του 2025.