Ο Caleb McLaughlin του Stranger Things θα εμφανιστεί επίσης στο project, που ονομάζεται American Dream: The 21 Savage Story.


Το δικό του biopic με τίτλο American Dream: The 21 Savage Story θα αποκτήσει ο 21 Savage, με τον Donald Glover να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Caleb McLaughlin του Stranger Things θα εμφανιστεί επίσης στο project, ενσαρκώνοντας τον δημοφιλή rapper σε νεανική ηλικία.

Το trailer της ταινίας που δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα αποτελεί παράλληλα και ένα μουσικό video για ένα νέο κομμάτι του καλλιτέχνη.

Στο American Dream θα δούμε τη διάσημη σήμερα σύλληψη του 21 το 2018 από την Υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ, μέσα από την οποία αποκαλύφθηκε ότι ο καλλιτέχνης είχε στην πραγματικότητα γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο προτού μετακομίσει στην Atlanta. Η εν λόγω σύλληψη είχε πραγματοποιηθεί μάλιστα λίγο μόλις καιρό μετά τα επικριτικά σχόλια του rapper προς τον Donald Trump και την ακραία πολιτική που εφάρμοζε σχετικά με την μετανάστευση στη χώρα.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο αδερφός του Glover και συχνός συνεργάτης του, Stephen Glover, μαζί με τους Jamal Olori, Fam Udeorji και Luis Perez. Το σενάριο υπογράφουν οι Olori και Stephen Glover, ενώ αναμένεται να δούμε special εμφανίσεις των Gail Bean, Druski, Jabari Banks, Chad Lindberg, Victoria Pedretti, Young Mazino και Natasha Lyonne.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, ξέρουμε όμως ότι το soundtrack αυτής είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order.