Το trailer που ετοίμασε η πλατφόρμα με όλα αυτά που θα μας φέρει με τη νέα χρονιά.


Ένα συγκεντρωτικό trailer όλων εκείνων που θα δούμε με τη νέα χρονιά ετοίμασε η Amazon, ετοιμάζοντάς μας για τα streaming sessions του 2024 στη συνδρομητική πλατφόρμα του Prime Video.

Έτσι, από τις γνωστές κυκλοφορίες που έχουμε να περιμένουμε ξεχωρίζει η τηλεοπτική μεταφορά του Fallout από τους Lisa Joy και Jonathan Nolan (Westworld), αλλά και η σειρά Mr. & Mrs. Smith σε μια διασκευή για τη μικρή οθόνη με τους Danny Glover και Maya Erskine. Η 4η σεζόν του The Boys έρχεται με τη σειρά της, όπως και η μίνι σειρά Expats με την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμα, θα δούμε τη 2η σεζόν του Invincible και του Reacher, όπως και του Outer Range με τον JoshBrolin, καθώς και την ισπανική θρίλερ σειρά Reina Roja.

Ως προς τις ταινίες που θα μας φέρουν τα Amazon MGM Studios, με τη νέα χρονιά θα δούμε παραγωγές όπως το Road House με τον Jake Gyllenhaal και τον πρώην UFC μαχητή, Conor McGregor, την κωμωδία Ricky Stanicky με τους Zac Efron και John Cena, το The Underdoggs με τον Snoop Dogg, αλλά και το Role Play με την Kaley Cuoco και τον David Oyelowo, μεταξύ πολλών άλλων. 

Αυτό που δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο είναι φυσικά η απουσία της 2ης σεζόν του Rings of Power, της ακριβότερης παραγωγή της Amazon και μιας από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Κι αυτό μιας που δεν είναι ακόμη γνωστό το αν η εταιρεία θα προλάβει να το έχει έτοιμο για το κοινό μέσα στη νέα χρονιά.

Δείτε το trailer με όσα ξέρουμε ότι θα δούμε το 2024: