Πότε αναμένεται να προβληθεί η ταινία;


Στον πολυαναμενόμενο Spaceman πρόκειται να δούμε το επόμενο διάστημα τον αγαπημένο Adam Sandler, στη δραματική δηλαδή sci-fi ταινία του βραβευμένου με Emmy, Johan Renck, ο οποίος μας χάρισε στο παρελθόν και το Chernobyl του ΗΒΟ. Η ταινία Spaceman είναι μια παραγωγή του Netflix και μόλις ήρθε στη δημοσιότητα το λιτό της teaser, που ακολουθεί τον αστροναύτη που ενσαρκώνει ο ηθοποιός και του οποίου η προσωπική ζωή φαίνεται πως διαλύεται. Τότε ο ίδιος ζητά τη βοήθεια ενός αρχέγονου πλάσματος για να τα καταφέρει.

Μαζί με τον Sandler θα δούμε την υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan, τον Paul Dano που δανείζει τη φωνή του στο πλάσμα, αλλά και τους Kunal Nayyar, Lena Olin και την Isabella Rossellini.

Δείτε το teaser του Spaceman:

H επίσημη σύνοψη που έδωσε το Netflix στη δημοσιότητα για το Spaceman αναφέρει: «Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του μπορεί να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απελπισμένος να διορθώσει τα πράγματα με τη γυναίκα του, Lenka (Carey Mulligan), τον βοηθά ένα μυστηριώδες πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που βρίσκει να κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) συνεργάζεται με τον Jakub για να καταλάβουν τι πήγε στραβά πριν να είναι πολύ αργά».

To Spaceman θα κάνει πρεμιέρα τη 1η Μαρτίου του 2024 στο Netflix.