Η συνέχεια του αγαπημένου horror franchise είναι γεγονός!


Το Orphan: First Kill κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους πέρυσι, θυμίζοντάς μας μια από τις πιο αγαπημένες horror ταινίες όλων των εποχών. Και η επιτυχία του ήταν αρκετή ώστε να δοθεί το πράσινο φως και για ακόμα περισσότερες παραγωγές στο franchise, με το Orphan 3 να βρίσκεται επισήμως στη διαδικασία γυρισμάτων από τον ίδιο κιόλας σκηνοθέτη της προηγούμενης ιστορίας, William Brent Bell.

Τα νέα έκανε γνωστά ο ίδιος ο σκηνοθέτης, ο οποίος δήλωσε ότι αυτό τον καιρό εργάζεται πάνω στη συνέχεια του franchise και βρίσκεται στην παραγωγή, διασφαλίζοντας ότι η ιστορία της Esther θα συνεχιστεί.

«Αναπτύσσουμε το τρίτο τώρα. Το βιβλίο του franchise έχει ανοίξει και όλα είναι δυνατά» δήλωσε ο Bell σε συνέντευξή του στο THR.

Για την ώρα αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που έχουμε για το Orphan 3, σύντομα όμως θα προκύψουν ακόμη περισσότερες. Για την ιστορία, στο Orphan: First Kill είχαμε σενάριο του David Coggeshall και την Isabelle Fuhrman στο ρόλο της Esther. Επιπλέον είδαμε τους Julia Stiles, Rossif Sutherland, Hiro Kanagawa, Samantha Walkes, Matthew Finlan, Lauren Cochrane, David Lawrence Brown, Kristen Sawatzky και Gwendolyn Collins.