Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις δημοφιλέστερες παραγωγές του για το 2023.


Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα τις δημοφιλέστερες παραγωγές του για το 2023, ξεκινώντας με μια αναφορά στο περιεχόμενο με το οποίο «κάηκε» ο πλανήτης το πρώτο εξάμηνο του έτους. Η πλατφόρμα μάλιστα υπόσχεται να δημοσιεύει μελλοντικά περισσότερες λεπτομέρειες ως προς το πόσες ώρες αφιέρωσε ο κόσμος στο περιεχόμενό του, ξεκινώντας την παράδοση με δύο αναλυτικές αναφορές ανά έτος. Οι εν λόγω ενημερώσεις θα έρχονται με την ονομασία “What We Watched: A Netlfix Engagement Report”.

Τα στατιστικά που ακολουθούν αναφέρονται στο περιεχόμενο που απόλαυσε περισσότερο το κοινό από την 1η Ιανουαρίου 2023, μέχρι και το τέλος του Ιουνίου.

Η πρώτη σεζόν του The Night Agent φαίνεται στην αναφορά πως είχε τις περισσότερες προβολές παγκοσμίως, με περισσότερες από 812 εκατομμύρια ώρες. Στο Top 10 βρίσκουμε επίσης το Wednesday, το οποίο συγκέντρωσε 507.7 εκατομμύρια ώρες προβολής, το Queen Charlotte: A Bridgerton Story, αλλά και την 4η σεζόν του YOU, με περισσότερες από 400 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Δείτε την αναλυτική αναφορά με όλες τις σειρές και ταινίες:

Κατά πάσα πιθανότητα, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα στατιστικά που αφορούν το περιεχόμενο από τον Ιούλιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023.