Τι θα δούμε στο τέταρτο κεφάλαιο της σειράς, που έρχεται στις 14 Ιανουαρίου.


Το Max έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα το official trailer του True Detective: Night Country, του τέταρτου κεφαλαίου της κορυφαίας crime ανθολογίας στο οποίο θα δούμε ως πρωταγωνίστρια τη Jodie Foster.

Η Jodie Foster θα ερμηνεύσει στη σειρά τη Liz Danvers, μια detective που βρίσκεται στην παγωμένη Alaska για να ερευνήσει μια μυστηριώδη υπόθεση γύρω από μια σειρά από πτώματα που εντοπίζονται στο Tsalal Arctic Research Station. Στο πλευρό της θα έχει την Evangeline Navarro (Kali Reis). Και για να λύσουν το μυστήριο, οι δυο τους θα χρειαστεί να σκάψουν βαθιά μέσα στο σκοτάδι που κουβαλούν οι ίδιες, αλλά και σε στοιχειωμένα μυστικά θαμένα στον πάγο.

Το cast της σειράς συμπληρώνουν οι Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc και John Hawkes, ενώ ως guest stars θα δούμε τους Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson και Joel D. Montgrand.

Η Issa López βρίσκεται πίσω από τα έξι επεισόδια ως showrunner, σεναριογράφος και σκηνοθέτρια, με τους Matthew McConaughey και Woody Harrelson να επιστρέφουν μεταξύ άλλων ως executive producers.

Το True Detective: Night Country θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου στο Max.