Και η Kathryn Hahn επιστρέφει στον ρόλο της μάγισσας Agatha Harkness που θα μας συναρπάσει!


Αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη ήρθαν όσοι και όσες αγόρασαν το 4K steelbook Blu-ray της σειράς WandaVision, μιας που μέσα στα extras του κρυβόταν το πρώτο teaser του Agatha: Darkhold Diaries. Αυτό δεν είναι άλλο από την πολυαναμενόμενη spinoff σειρά της WandaVision στην οποία και θα δούμε την Kathryn Hahn να πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Agatha Harkness – της μοχθηρής  μάγισσας με την οποία η Wanda Maximoff (Elisabeth Olsen) έρχεται αντιμέτωπη στο φινάλε. 

Η σειρά βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν, έχοντας αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα που ευθύνονται για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας της. Στα πρώτα πλάνα που ήρθαν ωστόσο πια στο φως της δημοσιότητας, βλέπουμε την Agatha Harkness στην ατμοσφαιρική της ενδυμασία, όπως και αρκετές behind the scenes σκηνές από τα γυρίσματα.

Μια πρώτη ματιά του Wiccan που θα υποδυθεί ο Joe Locke του Heartstopper γίνεται επίσης γνωστή στο κοινό, με εκείνον να υποδύεται το ένα από τα δύο παιδιά της Wanda. Στο cast αναμένεται να δούμε επίσης τους Aubrey Plaza, Patti LuPone, Ali Ahn, Sasheer Zamata και Debra Jo Rupp

Το υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου προέρχεται από τα τρία πρώτα επεισόδια που θα δούμε στο Disney+ τον χειμώνα του 2024. Υπομονή μέχρι τότε!