Δείτε το νέο logo που θα βλέπουμε στις ταινίες της από τον Ιανουάριο του 2024.


H Columbia Pictures γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το logo της αποκτά το απαραίτητο makeover από τη Sony Pictures με τη νέα χρονιά, με τη θρυλική εικόνα της γυναίκας με τη δάδα να παραμένει στο επίκεντρο.

Το λογότυπο θα ενημερωθεί από τις 10 Ιανουαρίου του 2024 και φαίνεται ότι η «Lady with the Torch» θα εμφανίζεται ακόμα πιο λαμπερή στα πλαίσια του εορτασμού της μεγάλης επετείου. Η Sony ανακοίνωσε επίσης ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει ειδικές προβολές, ζωντανές συναυλίες με μουσικές ταινιών της και πολλές ακόμη εκπλήξεις κατά τη διάρκεια του 2024 ως μέρος του εορτασμού.

Δείτε το νέο λογότυπο της Columbia Pictures

Ο Tom Rothman, CEO της Sony Pictures Motion Picture Group, δήλωσε τα εξής: «Υπάρχει ένα πράγμα που διαχωρίζει ένα μεγάλο στούντιο από όλους τους άλλους παραγωγούς περιεχομένου: η ιστορία. Στην Columbia, αυτή η ιστορία αντανακλάται στα αμέτρητα πολιτιστικά φυλαχτά που δημιουργήθηκαν από χιλιάδες ανθρώπους εδώ και 100 χρόνια. Όλοι εμείς στην Columbia είμαστε περήφανοι για αυτήν την κληρονομιά και είναι τιμή μου που το γιορτάζω».

Μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της Sony για το 2024 δεν είναι άλλες από τις ταινίες Madame Web και Ghostbusters: Frozen Empire, καθώς και τα The Garfield Movie, Bad Boys 4, Kraven the Hunter και Venom 3.