Κλαρκ Κεντ, Λόις Λέιν και Λεξ Λούθορ έχουν νέα πρόσωπα!


Είναι γνωστό πως μετά το «Aquaman 2» του Δεκεμβρίου, το κινηματογραφικό σύμπαν της DC θα υποστεί ένα ξεγυρισμένο και ολοκληρωτικό reboot! Οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους εμβληματικούς υπερήρωες τα τελευταία δέκα χρόνια (Henry Cavill ως Superman, Gal Gadot ως Wonder Woman, Ben Affleck ως Batman κ.ο.κ), δίνουν τη θέση τους σε ολόφρεσκους νεαρούς ερμηνευτές, και η ιστορία ξεκινάει για ακόμη μια φορά από την αρχή, κάτω από το άγρυπνο καλλιτεχνικό βλέμμα του πολυμήχανου James Gunn. Ο αγαπημένος σκηνοθέτης (που στο παρελθόν μας έχει χαρίσει την εξαιρετική τριλογία Guardians of the Galaxy) καλείται να δημιουργήσει από το μηδέν ένα ολόκληρο κινηματογραφικό σύμπαν, με νέα ιστορία, νέα πρόσωπα και νέους χαρακτήρες -και η αρχή θα γίνει, φυσικά, με το «Superman Legacy» του 2025!

Ο Άνθρωπος από Ατσάλι θα προσγειωθεί στις οθόνες μας τον μεθεπόμενο Ιούλιο, βάζοντας μπρος τη «νέα εποχή» της DC -και ο James Gunn έχει ήδη ανακοινώσει το καστ της ταινίας, τουλάχιστον όσον αφορά τους βασικούς χαρακτήρες. Παρακάτω λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το ρόστερ του πολυαναμενόμενου φιλμ, όπως το ξέρουμε μέχρι τώρα!

Isabela Merced: Hawkgirl

Απ' ότι φαίνεται, το «Superman Legacy» δεν θα εστιάσει αποκλειστικά στις περιπέτειες του Clark Kent, αλλά θα φιλοξενήσει πολυάριθμους πολύχρωμους ήρωες και ηρωίδες, μεταξύ των οποίων και η ασταμάτητη Hawkgirl! Με καταγωγή από την Αίγυπτο και τεράστια φτερά γερακιού, η Hawkgirl χρησιμοποιεί έναν χρυσό κεφαλοθραύστη για να κατατροπώσει τους εχθρούς της, και στο πλευρό της έχει πάντα τον σύντροφό της, Hawkman. Κάτω από τη μάσκα της ατρόμητης Γερακίνας θα απολαύσουμε την γοητευτική ηθοποιό και τραγουδίστρια Isabela Merced, η οποία έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες ταινίες και σειρές όπως είναι τα «Transformers», «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια» και «Instant Family».

Nathan Filion: Green Lantern

Πολλοί διαφορετικοί χαρακτήρες έχουν φορέσει την μάσκα του Green Lantern στα κόμικς της DC, από τον ατρόμητο Hal Jordan μέχρι τον ηρωικό Jon Stewart. Στο «Superman Legacy», την πράσινη στολή θα φορέσει ο κουφιοκέφαλος Guy Gardner, ένας κουτοπόνηρος αθλητής που συχνά χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του, όχι για να σώσει τον κόσμο, αλλά για να εντυπωσιάσει τις όμορφες θαυμάστριές του. Στον (κατά πάσα πιθανότητα, κωμικό) ρόλο του Gardner θα απολαύσουμε τον ανεπανάληπτο Nathan Filion, ο οποίος όχι μόνο έχει αφήσει ιστορία στα τηλεοπτικά «Castle» και «Firefly», αλλά αποτελεί και έναν από τους πιο παλιούς και πιστούς συνεργάτες του James Gunn.

Maria Gabriela de Faria: The Engineer

Η νεαρή Maria Gabriela de Faria κατάγεται από τη Βενεζουέλα, και θα κληθεί να ενσαρκώσει τη «Μηχανικό» -μία αδίστακτη επιστήμονα με μεταλλικό δέρμα, που έχει τη δυνατότητα να αλλάζει μορφή κατά βούληση. Η «Μηχανικός» έκανε το ντεμπούτο της τη δεκαετία του '90 στα κόμικς της DC, και αποτελεί μία από τις λιγότερο γνωστές ηρωίδες της εταιρίας.

Antony Carrigan: Metamorpho

Ένας από αυτούς τους ξεχασμένους και γκροτέσκους χαρακτήρες της DC που ο James Gunn δείχνει να αγαπάει τόσο πολύ, ο Metamorpho έχει τη δυνατότητα (τι άλλο;) να μεταμορφώνεται σε ο,τι υλικό θέλει. Στο ρόλο του εκκεντρικού υπερήρωα θα απολαύσουμε τον εξίσου εκκεντρικό Anthony Carrigan, ο οποίος μας εντυπωσίασε με τις αλλόκοτες ερμηνείες του στα «Barry» και «Gotham».

Edi Gathegi: Mr. Terriffic

O Μr Terriffic είναι ένας ακόμη ηρωικός χαρακτήρας της DC, ο οποίος χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τις γροθιές του για να κατατροπώσει το κακό. Στο ρόλο του Mr Terrific θα απολαύσουμε τον ταλαντούχο Edi Gathegi (X-Men: First Class).

Skyler Gisondo: Jimmy Olsen

Σε μία άκρως εμπνευσμένη επιλογή casting, ο συμπαθέστατος Skyler Gisondo του «Booksmart» θα κληθεί να ενσαρκώσει τον συμπαθέστατο Jimmy Olsen, τον νεαρό δημοσιογράφο που ακολουθεί τον Superman στις περιπέτειές του! Πρόσχαρος και ενθουσιώδης, καλόκαρδος και θαρραλέος, ο Jimmy Olsen είναι ένας από τους παλαιότερους χαρακτήρες της DC και ακλώνητος πυλώνας της μυθολογίας του Superman και, αν μη τι άλλο, η ομοιότητά του με τον Gisondo είναι εντυπωσιακή!

Nicholas Hoult: Lex Luthor

Καμία ταινία «Superman» δεν είναι πλήρης χωρίς τον Lex Luthor, τον αιώνιο εχθρό του Clark Kent. Ο Luthor είναι ένας μεγαλομανής επιχειρηματίας που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κατατροπώσει τον Superman, και στο παρελθόν έχει ενσαρκωθεί από τους Gene Hackman, Kevin Spacey και Jesse Eisenberg. Αυτή τη φορά, τον ρόλο θα αναλάβει ο εξαιρετικός Nicholas Hoult, ο οποίος έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων στα «The Menu», «The Favourite», «The Great», «Mad Max» και «About A Boy», αλλά και στο «X-Men: First Class», όπου ενσάρκωσε τον Hank McCoy/Beast.

Rachel Brosnahan: Lois Lane

Η Lois Lane είναι το έτερον ήμισυ του Clark Kent και μία πολυβραβευμένη και ηρωική δημοσιογράφος. Στο ρόλο της εμβληματικής ηρωίδας θα απολαύσουμε την Rachel Brosnahan, η οποία έκανε αίσθηση με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel».

David Corenswet: Superman

Και φτάνουμε επιτέλους στον επώνυμο ήρωα! Ο απόλυτος υπερήρωας της DC και ένας από τους πιο επιδραστικούς χαρακτήρες όλων των εποχών, ο Clark Kent έχει ενσαρκωθεί στη μεγάλη οθόνη από τον αείμνηστο Christopher Reeve και τον συμπαθέστατο Henry Cavill, και αυτή τη φορά, τα ηνία αναλαμβάνει ο 30ετής David Corenswet. Ο νεαρός γαλανομάτης έχει συμμετάσχει σε διάφορες παραγωγές τα τελευταία χρόνια, μεταξύ των οποίων τα «Hollywood» και «Pearl», αλλά δεν έχει κάποια μεγάλη επιτυχία στο ενεργητικό του. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν, φυσικά, το 2025, και εμείς δε βλέπουμε την ώρα να δούμε τη δικιά του εκδοχή του Superman!