Θα δούμε άραγε το reboot και το Cobra Kai να ενώνονται σε ένα σύμπαν;


Σε μία ολοκαίνουρια ταινία Karate Kid πρόκειται να δούμε τον Ralph Macchio, ο οποίος μάλιστα θα έχει στο πλευρό του και τον θρύλο των πολεμικών τεχνών στην 7η τέχνη, Jackie Chan. Έτσι, ο σταρ των παλιών Karate Kid ταινιών θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον πρωταγωνιστή της ταινίας-reboot του 2010, σε μια πολυαναμενόμενη παραγωγή από τα στούντιο της Sony.

Μέχρι πρότινος, οι συντελεστές της σειράς Cobra Kai δήλωναν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ετοιμάζει η Sony Pictures για το νέο κινηματογραφικό project του Karate Kid, φαίνεται όμως πως κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τα δύο αυτά σύμπαντα να συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη, σε ένα merge του franchise που θα συναρπάσει. Πόσο μάλλον αν σε αυτό δούμε και περισσότερους από τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από το sequel των ταινιών στο Netflix.

Η ανακοίνωση για την ταινία ήρθε μέσα από ένα σχετικό teaser, στο οποίο οι δύο βετεράνοι πρωταγωνιστές ζητούν από τον οποιονδήποτε επιθυμεί να υποβάλλει τη συμμετοχή του για το casting του επόμενου Karate Kid πρωταγωνιστή. Η διαδικασία εύρεσης του επόμενου πρωταγωνιστή έχει ήδη ξεκινήσει, μιας που η παραγωγή θα ξεκινήσει γυρίσματα την ερχόμενη άνοιξη.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit).

Το νέο The Karate Kid αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.