Έρχεται τον Δεκέμβριο στο Netflix


Κυκλοφόρησε το full-length trailer του Maestro του Netflix, στο οποίο ο Bradley Cooper μεταμορφώνεται στον Leonard Bernstein. Η ταινία θα λάβει περιορισμένη διανομή στις αίθουσες τον Νοέμβριο, ενώ λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα γίνει διαθέσιμη στην πλατφόρμα streaming.

To trailer επικεντρώνεται στην εξέλιξη που λάμβανε επί δεκαετίες η σχέση του Bernstein με τη σύντροφό του, Felicia Montealegre Cohn Bernstein, την οποία ερμηνεύει στην ταινία η Carey Mulligan. Τα πρώτα στιγμιότυπα αυτής παρουσιάζονται μέσα από ασπρόμαυρα πλάνα και γίνεται κατανοητό ότι όσο εξελισσόταν η καριέρα του Bernstein ως μαέστρου, η σύντροφός του ήταν εκείνη που πλήρωνε το τίμημα αυτής του της δόξας.

Στο clip υπονοούνται επίσης οι δυσκολίες του Bernstein αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα, αλλά και οι απιστίες του κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Cooper περνούσε πέντε περίπου ώρες για την προετοιμασία του makeup που θα τον μεταμόρφωνε σε Bernstein. Την ταινία σκηνοθέτησε ο ίδιος, σε σενάριο που συνέγραψε με τον Josh Singer. Martin Scorsese και Steven Spielberg ανέλαβαν την παραγωγή της ταινίας, ενώ στο cast περιλαμβάνονται ακόμα οι Maya Hawke, Matt Bomer, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton και Miriam Shor.

Δείτε το trailer: