Το reality game show έρχεται στις 22 Νοεμβρίου στο Netflix και αυτή είναι η πρώτη γεύση από όσα θα δούμε στις οθόνες μας!


Λιγότερος από ένας μήνας έμεινε μέχρι να προσγειωθεί η real-life διασκευή του Squid Game στο Netflix και το επίσημο trailer είναι πια εδώ για να μας προετοιμάσει για το reality game show που αναμένεται να μας κάψει για τα καλά. Στη νέα εκδοχή του show – βασισμένη φυσικά στο τεράστιο τηλεοπτικό hit του Hwang Dong-hyuk – οι διαγωνιζόμενοι αναμένεται να τα δώσουν όλα, με στόχο να κερδίσουν το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που δόθηκε ποτέ σε σχετικό παιχνίδι.

Στο clip βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους να παρουσιάζονται γεμάτοι ενθουσιασμό, προτού προβληθούν και λήψεις από το actual gameplay, με το iconic Red Light, Green Light παιχνίδι της original σειράς να κλέβει την παράσταση. Για να ενταθεί η αγωνία, το voiceover που ακούγεται κάνει λόγο για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν για να τα καταφέρουν.

Και απ’ ό,τι φαίνεται, κανείς δεν πρέπει να εμπιστευθεί τον άλλο στο real-life Squid Game, αφού με το βραβείο να ανέρχεται στα $4,560,000, οι συμμαχίες δεν θα είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!

Η δημιουργία του Squid Game: The Challenge ανακοινώθηκε για πρώτη φορά από το Netflix το 2022. Η σειρά θα προβληθεί σε 10 επεισόδια, με 456 συμμετέχοντες και σε συμπαραγωγή με το Studio Lambert (The Circle) και The Garden (24 Hours in A&E). Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και δημοσιεύματα όπως αυτά του Rolling Stone ήθελαν τις συνθήκες που επικρατούσαν σε αυτά να είναι σε μεγάλο βαθμό «απάνθρωπες». Netflix, Studio Lambert και The Garden έχουν φυσικά αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Όσον αφορά στο original Squid Game, το show αναμένεται να επιστρέψει και για μια δεύτερη σεζόν, με πολλούς από τους χαρακτήρες της πρώτης να επιστρέφουν στις οθόνες μας.