H απόλυτη ντίβα των 2000s επιστρέφει!


Η Anne Hathaway σημάδεψε τη δεκαετία του 2000 με τις κινηματογραφικές εμφανίσεις της, και τώρα ετοιμάζεται να κάνει τη δυναμική επιστροφή της! Στο πολυαναμενόμενο «Eileen» του William Oldroyd, η Hathaway ενσαρκώνει μια ψυχολόγο σωφρονιστικού ιδρύματος, η οποία αναπτύσσει μια επικίνδυνη σχέση με την ντροπαλή συνάδελφό της -και ενώ η αγαπημένη μας ντίβα των 2000s ετοιμάζεται να μας παραδώσει μία πατροπαράδοτη femme-fatalle ερμηνεία, εμείς θυμόμαστε μερικές από τις πιο αξέχαστες στιγμές της!

The Princess Diaries (2001)

Το αξέχαστο σερί της Hathaway τη δεκαετία του 2000 ξεκίνησε με το «Princess Diaries» του 2001: Σε ηλικία μόλις 19 ετών, η ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στο πλευρό της Julie Andrews και εκτοξεύθηκε πάραυτα στην κορυφή του star system.

The Devil Wears Prada (2006)

Πέντε χρόνια μετά το «Princess Diaries», η Hathaway ήταν αδιαμφισβήτητο μέλος της χολιγουντιανής αφρόκρεμας, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμες ρομαντικές κομεντί. Με την Hathaway στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Meryl Streep να της κάνει τη ζωή... κόλαση, το «Devil Wears Prada» αποτέλεσε ένα από τα πιο δημοφιλή φιλμ της χρονιάς.

One Day (2011)

Πλησιάζοντας στο τέλος του επικού σερί της, η Hathaway πρωταγωνίστησε σε μια σπαρακτική δραμεντί δια χειρός Lone Scherfig: Ενσαρκώνοντας ένα ζευγάρι φίλων που γυροφέρνουν ασταμάτητα ο ένας τον άλλο, Anne Hathaway και Jim Sturgess συγκίνησαν το κοινό σε ένα από τα δημοφιλέστερα ρομάντζα της προηγούμενης δεκαετίας.

Les Miserables (2012)

Το 2012, η Hathaway έβαλε σε δράση τις φωνητικές της χορδές, συμμετέχοντας στο μεγαλειώδες μιούζικαλ του Tom Hopper, βασισμένο στο αριστούργημα του Βίκτωρος Ουγκώ. Η ταινία έκανε μεγάλη επιτυχία και βραβεύτηκε με τρία όσκαρ, σηματοδοτώντας ίσως το κύκνειο άσμα της dream team των 2000s (Hugh Jackman, Russel Crowe, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter).

Interstellar (2014)

Από τις ταινίες του Christopher Nolan, το «Interstellar» είναι πιθανότατα η πιο μεγαλειώδης, και αυτό λέει πολλά: Το διαγαλαξιακό έπος του σκηνοθέτη αποτελεί για μερικούς μια παραφουσκωμένη διδαχή και για άλλους, μία μαγευτική εμπειρία. Στο πλευρό του Matthew McConaughey, η Anne Hathaway ενσαρκώνει εδώ μία ηρωική αστροναύτη, που θα κάνει τα πάντα για να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή.