Στο spy thriller θα δούμε επίσης τους Bryce Dallas Howard, Henry Cavill, Samuel L. Jackson και Sam Rockwell.


Κυκλοφόρησε το νέο trailer της επικείμενης κατασκοπευτικής περιπέτειας του Matthew Vaughn με τίτλο Argylle, στην οποία και θα δούμε την εκρηκτική Dua Lipa να ερμηνεύει μια κατάσκοπο femme fatale.

Στο trailer βλέπουμε τη Lipa να παίρνει το πάνω χέρι από τον κατάσκοπο που ερμηνεύει ο λαμπερός Henry Cavill, έπειτα από ένα σαγηνευτικό dance sequence. Ο ίδιος όμως το σκάει στη συνέχεια με τη βοήθεια του John Cena.

Όλα τα παραπάνω είναι βέβαια σενάριο του κατασκοπευτικού μυθιστορήματος της κατά τα άλλα συμβατικής επίδοξης συγγραφέα, Elly Conway, την οποία ερμηνεύει η Bryce Dallas Howard. Η συμπαθής Elly – η ζωή της οποίας είναι επικεντρωμένη γύρω από το γράψιμο και τη γάτα της – σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι τα βιβλία της – που επικεντρώνονται στις περιπέτειες του μυστικού πράκτορα Argylle – έχουν αρχίσει να καθρεπτίζονται και στην πραγματική ζωή! Και έτσι η ίδια θα χρειαστεί να αναλάβει δράση για να διακόψει τα σχέδια μιας real-life ομάδας δολοφόνων-κατασκόπων.

Το σενάριο του Argylle υπογράφει ο Jason Fuchs (Wonder Woman), ενώ στην ταινία θα δούμε επίσης τους Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Sofia Boutella και Samuel L. Jackson.