Η πρώτη σεζόν από τότε που η Adult Swim έκοψε τους δεσμούς της με τον Justin Roiland, που χάριζε τη φωνή του στους δύο χαρακτήρες.


Το official trailer της 7ης σεζόν του Rick and Morty έδωσε στη δημοσιότητα η Adult Swim, με τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς να προγραμματίζεται για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Η πρώτη σεζόν από τότε που η Adult Swim έκοψε τους δεσμούς της με τον Justin Roiland – που χάριζε τη φωνή του στους δύο χαρακτήρες – επιστρέφει, με 10 επεισόδια που αναμένεται να συζητηθούν για ακόμη μια φορά και με μπόλικο hopping σε άλλες διαστάσεις, εκρήξεις και… σπαγγέτι!

Η Adult Swim τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Roiland τον περασμένο Ιανουάριο, έπειτα από την γνωστοποίηση ότι ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία. Ο Roiland αθωώθηκε έκτοτε, ωστόσο, 11 ακόμη άτομα μίλησαν στο NBC News ισχυριζόμενα ότι ο ίδιος είχε έρθει σε απρεπή επικοινωνία μαζί τους. Μερικά από αυτά υπονόησαν επίσης σεξουαλική κακοποίηση, με τις ηλικίες τους να ξεκινούν μάλιστα από τα 16 έτη.

Αυτές οι κατηγορίες είχαν δημιουργήσει ένα πολύμηνο μυστήριο ως προς το αν θα βλέπαμε την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει στους δέκτες μας, αλλά και με ποιον τρόπο θα αντικαθίστατο η φωνή των κεντρικών της ηρώων, φαίνεται όμως πως η Adult Swim βρήκε τη λύση.

Αναμείνατε λοιπόν μερικές μέρες ακόμη μέχρι να ταξιδέψετε ξανά για νέες περιπέτειες με τους Rick and Morty.

https://youtu.be/BKYJ5AIOU9I