Ένα από τα πιο αγαπημένα sitcoms όλων των εποχών πιθανολογείται πως είναι έτοιμο για τη μεγάλη του επιστροφή.


Ένα Office reboot δια χειρός Greg Daniels φαίνεται πως θα δούμε σύντομα στη μικρή οθόνη, είδηση που ήρθε μαζί με το τέλος της πεντάμηνης απεργίας του σωματείου WGA που είχε παραλύσει ολόκληρο το Hollywood.

Στο παρελθόν, οι ηθοποιοί Jenna Fischer (Pam), Angela Kinsey (Angela), Creed Bratton (Creed) και Leslie David Baker (Stanley) από το cast του είχαν όλοι τους εκφράσει την επιθυμία για να ξεκινήσει ξανά η εμβληματική τηλεοπτική σειρά, ενώ από την πλευρά του ο Daniels – που δημιούργησε το The Office – είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι είχε σχέδια για ένα reboot. Μάλιστα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι σε μια πιθανή επαναφορά της σειράς, οι θεατές θα έβλεπαν ένα mix από παλαιότερα και νέα μέλη στο cast να δουλεύουν στο θρυλικό γραφείο του Scranton.

Ο Daniels είχε ωστόσο αναφέρει σε συνέντευξή του το 2019 ότι θα ήταν στην πραγματικότητα ιδιαίτερα διστακτικός για μια επίσημη επαναφορά της: «Ήταν ένα τόσο τέλειο πράγμα που θα δίσταζα να το ξανα-ανοίξω. Είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε με τον τρόπο που θέλαμε να τελειώσει. Δεν είναι ότι μας διέκοψαν στα μέσα ενός κύκλου ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε με έναν τρόπο είναι ένα καλλιτεχνικό όλον».

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος θα ήταν να απογοητεύσω τους θαυμαστές», πρόσθεσε ο Daniels. «Ο κόσμος βλέπει ολόκληρη τη σειρά και μετά ξανακάθεται και τη βλέπει ξανά και αυτό σημαίνει ότι την τελειώσαμε όπως πρέπει».

Για να δούμε λοιπόν, αναθεώρησε πράγματι ο Daniels ώστε να δούμε ξανά μια από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών;