Το Rotten Tomatoes γιορτάζει την 25η επέτειό του αφήνοντας τους χρήστες του να απαντήσουν.


Την 25η επέτειο από την ίδρυσή του γιορτάζει φέτος το Rotten Tomatoes, το απόλυτο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό review-aggregation site στον κόσμο. Και για να το γιορτάσει, ρώτησε τους χρήστες του ποια είναι η αγαπημένη ταινία τους για το τελευταίο τέταρτο του αιώνα, με τον σκηνοθέτη Christopher Nolan να κατακτά την κορυφαία θέση, αλλά και τις δύο επόμενες!

Πιο συγκεκριμένα, το The Dark Knight του 2008 βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών, με το Interstellar του 2014 και το Inception του 2010 να ακολουθούν. Καθόλου άσχημα για τον σκηνοθέτη του πρόσφατου Oppenheimer, που σπάει όλα τα ρεκόρ στις αίθουσες ανά τον κόσμο από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Ακόμη ένας σκηνοθέτης που είδε δύο ταινίες του να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα ήταν ο Peter Jackson, με δύο Lord Of The Rings παραγωγές του να έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως.

Το Top 10 των καλύτερων ταινιών των τελευταίων 25 ετών:

  1. The Dark Knight
  2. Interstellar
  3. Inception
  4. The Lord Of The Rings: The Return Of The King
  5. Avengers: Endgame
  6. The Matrix
  7. The Lord Of The Rings: The Fellowship Of The Ring
  8. Parasite
  9. Everything Everywhere All At Once
  10. The Lord Of The Rings: The Two Towers

Στην 11η θέση βρέθηκε η ταινία Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998) και το Fight Club (1999), ενώ στη συνέχεια της λίστας εμφανίζονται παραγωγές όπως το Άδωξοι Μπάσταρδη (2009), Ο Μονομάχος (2000) και Whiplash (2014).

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.