Η αποκάλυψη ήρθε από τον Stephen Glover, με την επιβεβαίωση να έρχεται αργότερα και από τη Lucasfilm.


Σε ταινία και όχι τηλεοπτική σειρά θα γυρίσουν τελικά το Lando Calrissian οι Donald και Stephen Glover, με το project να είναι φυσικά βασισμένο στον ομώνυμο χαρακτήρα του Star Wars.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον Stephen Glover στο podcast Pablo Torre Finds Out, με την επιβεβαίωση να έρχεται αργότερα και από τη Lucasfilm σε ρεπορτάζ του Variety. Ο Stephen ξεκαθάρισε ωστόσο ότι για την ώρα το project βρίσκεται σε limbo, ως αποτέλεσμα των κλιμακούμενων απεργιών στα σωματεία WGA και SAG-AFTRA, που πρακτικά έχουν σταματήσει τη συντριπτική πλειοψηφία παραγωγών στο Hollywood.

Οι φήμες για τη δημιουργία ενός νέου Lando project ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2020, όταν είχε διαδοθεί ότι ο σκηνοθέτης του Haunted Mansion, Justin Simien, συνδεόταν με αυτό. Η επιβεβαίωση ωστόσο ήρθε μόλις τον περασμένο Ιούλιο από τους αδερφούς Glover, που αντικατέστησαν τον Simien. Το ρεπορτάζ του Variety τότε έκανε λόγο για μια νέα σειρά που θα προβαλλόταν στο Disney+. Τον Απρίλιο, ο Donald Glover, που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα το 2018 στην ταινία Solo: A Star Wars Story, επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν σε συνομιλίες για να επιστρέψει σε αυτόν.