Ο Mark Hamill συμμετέχει στην νέα τηλεοπτική παραγωγή που θα μας κόψει την ανάσα.


Με ακόμη μια σειρά πρόκειται να επιστρέψει ο Mike Flanagan στην υπηρεσία του Netflix αυτό το φθινόπωρο, που δεν είναι άλλη από τη σκοτεινή παραγωγή The Fall of the House of Usher (Η Πτώση του Οίκου των Άσερ). Έπειτα λοιπόν από τα επιτυχημένα Gerald’s Game, The Haunting of Hill House, Midnight Mass και άλλες σειρές, ο Flanagan ετοιμάζεται να αφηγηθεί την ιστορία του οίκου του Roderick Usher, που όπως εύλογα καταλαβαίνετε είναι γεμάτη μυστήριο και ανατροπές.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη της σειράς, «για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν». 

Στη σειρά θα απολαύσουμε ένα πολυπληθές cast με τον θρυλικό Mark Hamill (Star Wars), αλλά και τους Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Rahul Kohli (The Haunting of Bly Manor), Carl Lumbly (Doctor Sleep), Samantha Sloyan (Midnight Mass), Kate Siegel (Oculus), Henry Thomas (The Haunting of Hill House), T’Nia Miller (The Haunting of Bly Manor), Sauriyan Sapkota (The Midnight Club), Matt Biedel (Midnight Mass), Kyliegh Curran (Doctor Sleep), Paola Núñez (Bad Boys for Life), Zach Gilford (Midnight Mass), Katie Parker (The Haunting of Hill House), Michael Trucco (Midnight Mass) και Malcolm Goodwin (Reacher).

Το The Fall of the House of Usher ήταν το τελευταίο project που είχαν συμφωνήσει οι Flanagan και Netflix, με τον ίδιο να έχει κλείσει από το 2022 ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Amazon. Το The Fall of the House of Usher θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 12 Οκτωβρίου.

Μέχρι τότε, δείτε τις νέες εικόνες του The Fall of the House of Usher: 

Trailer: