Με την πρεμιέρα της ταινίας να προγραμματίζεται για τον Δεκέμβριο, το πρώτο teaser έρχεται στη δημοσιότητα.


Έχοντας περάσει από σαράντα κύματα, το Aquaman 2 ετοιμάζεται επιτέλους για τη μεγάλη του πρεμιέρα στις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, και η DC έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer της sequel παραγωγής.

Διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων, το teaser του Aquaman and the Lost Kingdom ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση τόσο για την πρεμιέρα της ταινίας, όσο και για τη δημοσίευση του πρώτου επίσημου trailer λίγες ημέρες. Τι θα δούμε όμως στη νέα ταινία της σειράς; Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Black Manta θα επιστρέψει πιο απειλητικός από ποτέ για να αποτελειώσει τον Aquaman. Εκείνος, για να προστατευθεί θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του, Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, κάνοντας μια απίθανη συμμαχία. Μαζί, θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο από την καταστροφή.

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan, ενώ πρωταγωνιστούν στο πλευρό του Jason Momoa οι Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Επιπλέον, θα δούμε για πρώτη φορά τους Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).

Σημειώνεται ότι η ταινία ετοιμάζεται για έξοδο στις 20 Δεκεμβρίου του 2023, έπειτα από πολλαπλά προβλήματα στην παραγωγή και reshoots που παραλίγο να καταστήσουν την κυκλοφορία της αδύνατη.

Δείτε το teaser trailer της sequel παραγωγής πιο κάτω: