Δείτε το trailer της ταινίας της Paramount Pictures και της Nickelodeon Movies που αναμένεται να σαρώσει στα ταμεία, αφού το sequel της ανακοινώθηκε ήδη!


Λίγες μόλις ημέρες έμειναν μέχρι το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem της Paramount Pictures και της Nickelodeon Movies προβληθεί στις αίθουσες και τα θερινά, κι όμως η επιτυχία του θεωρείται ήδη τόσο δεδομένη, που οι δύο εταιρίες ετοιμάζουν από τώρα το sequel της επερχόμενης ταινίας του. Και πέρα από την ταινία, μια σειρά με τα αγαπημένα μας Χελωνονιντζάκια αναμένεται να παίξει στο Paramount+ το επόμενο διάστημα!

Το sequel της ταινίας είναι μια παραγωγή της Point Grey Pictures με την σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο Jeff Rowe, που βρίσκεται και πίσω από το Mutant Mayhem. Η Point Grey Pictures θα βρίσκεται επίσης πίσω από τη νέα σειρά με τον Chris Yost του Mandalorian και τον Alan Wan να αναλαμβάνουν τον ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών και showrunners της σειράς.

Στο Mutant Mayhem που περιμένουμε με αγωνία, τα Χελωνονιντζάκια κατακτούν την πόλη της Νέας Υόρκης και τις καρδιές των κατοίκων της, μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις. Νέα φίλη τους είναι η April, που τους βοηθά στις περιπέτειές τους ενάντια στους εγκληματίες της πόλης. Μερικοί νέοι μεταλλαγμένοι όμως θα βρεθούν απέναντι στα Χελωνονιντζάκια, απειλώντας τους όσο κανείς άλλοτε.

Στο αγγλόφωνο voice cast της ταινίας θα ακούσουμε τους Nicolas Cantu (Leonardo), Sharon Brown Jr. (Mikey), Micah Abbey (Donnie), Brady Noon (Raph), Jackie Chan (Splinter), Ayo Edebiri (April), Ice Cube (Superfly), Seth Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Paul Rudd (Mondo Gecko), Rose Byrne (Leatherhead), Post Malone (Ray Fillet), Hannibal Buress (Genghis Frog), Natasia Demetriou (Wing Nut), Maya Rudolph (Cynthia Utrom) και Giancarlo Esposito (Baxter Stockman).

Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους στις 2 Αυγούστου.