Το Netflix δίνει τη δυνατότητα στους fans της σειράς μέσα από ένα ειδικό site


Η πρεμιέρα του 2ου τόμου της 3ης σεζόν του The Witcher πλησιάζει για τα καλά και το Netflix δίνει τη δυνατότητα στους μεγαλύτερους fans της σειράς να δουν το 1ο επεισόδιό του μέσα από ένα ειδικό site. Το exclusive fan event της streaming υπηρεσίας σας καλεί λοιπόν να επισκεφθείτε αυτό το site και να κάνετε την εγγραφή σας, ώστε να το δείτε στις 26 Ιουλίου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Το επεισόδιο θα προβάλλεται ζωντανά και όσοι το παρακολουθήσουν live θα λάβουν μέρος και σε ένα ειδικό κουίζ.

Ο Henry Cavill πρόκειται σε αυτό το κεφάλαιο να εμφανιστεί για τελευταία φορά στον ρόλο του Geralt of Rivia, ενώ αμέσως μετά το φινάλε τα ηνία θα αναλάβει ο Liam Hemsworth.

Η περίληψη της 3ης σεζόν του The Witcher αναφέρει: «Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού - και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

Στη σειρά θα δούμε μεταξύ άλλων τους Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson, Tom Canton και πολλούς ακόμη ηθοποιούς.

Ο 2ος τόμος της 3ης σεζόν του The Witcher θα κάνει επίσημα πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.