Σε συμπαραγωγή του Ridley Scott, στο μεταφυσικό thriller θα δούμε επίσης τους Tina Fey, Jamie Dornan και τον ίδιο τον Branagh


Το official trailer του A Haunting in Venice έδωσε στη δημοσιότητα η 20th Century Studios, του επικείμενου μεταφυσικού thriller δια χειρός Kenneth Branagh που θα μας απασχολήσει το επόμενο διάστημα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε αυτό την παράσταση κλέβει η βραβευμένη με Oscar για το Everything Everywhere All at Once, Michelle Yeoh!

Βασισμένη στο βιβλίο της Agatha Christie, Hallowe’en Party, η ταινία διαθέτει ένα πολλά υποσχόμενο cast στο οποίο θα δούμε μεταξύ άλλων τους Tina Fey, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio, αλλά και τον ίδιο τον Branagh σε έναν ρόλο στον οποίο έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια: αυτόν του Ηρακλή Πουαρό.

Η ταινία ακολουθεί τον Πουαρό καθώς εκείνος παρακολουθεί απρόθυμα ένα συμπόσιο ανθρώπων του πνεύματος με τη φίλη του Αριάδνη Όλιβερ (Fey) σε μια Βενετία μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύντομα, ο Πουαρό βρίσκεται σε ένα απόκοσμο βενετσιάνικο σπίτι προσπαθώντας να λύσει έναν απρόσμενο φόνο. Και καθώς η νύχτα προχωρά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα από την ψευδαίσθηση.

Η ταινία πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο Branagh υπηρέτησε και ως συμπαραγωγός αυτής, μαζί με πλήθος περαιτέρω συντελεστών συμπεριλαμβανομένου του Ridley Scott. Ο Branagh είχε εργαστεί στο παρελθόν σε άλλες διασκευές μυθιστορημάτων της Christie, στο Murder on the Orient Express του 2017 και το Death on the Nile του 2022.

Πέρα από τις διασκευές της Christie, ο Branagh είναι επίσης μέρος του συνόλου του cast για το επερχόμενο blockbuster του Christopher Nolan, Oppenheimer, το οποίο θα δούμε στη χώρα μας στο τέλος Αυγούστου.