Δείτε τη σκηνή που δεν κατάφερε να μπει στο τελικό cut της ταινίας


Στο Asteroid City του Wes Anderson επρόκειτο να δούμε τον αγαπημένο πρωταγωνιστή πολλών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τον Bill Murray, όμως το σύμπαν φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια! Κι αυτό μιας που ο βραβευμένος ηθοποιός κόλλησε Covid τέσσερις μέρες πριν γυρίσει τον μικρό ρόλο που του είχε ανατεθεί αυτή τη φορά, με τον Anderson να τον αντικαθιστά τελικά με τον επίσης αγαπημένο Steve Carell.

Για καλή τύχη όμως του κοινού που έχει αγαπήσει τις συνεργασίες των Anderson και Murray, όταν συνήλθε ο κωμικός από τη μικρή περιπέτεια στην υγεία του, πέταξε μέχρι την Ισπανία για τα γυρίσματα της ταινίας που συνεχίζονταν κανονικά και τελικά συμμετείχε σε αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, ο Anderson σκαρφίστηκε έναν διπλό ρόλο για εκείνον – αυτόν του τον Τζοκ Λάρκινγκς, ιδιοκτήτη της Larkings Corporation, αλλά και τον Ταμπ Γουίτνεϊ, του ηθοποιού που επρόκειτο να τον υποδυθεί σε μια βιογραφική ταινία μέσα στην ταινία!

Η σκηνή του Bill Murray δεν χώρεσε τελικά στο τελικό cut στο μοντάζ, είναι όμως πλέον διαθέσιμη στο κοινό ως featurette της ταινίας.