Στην τελική ευθεία λίγο πριν την κυκλοφορία της συνέχειας του Witcher


Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τον 2ο τόμο της 3ης σεζόν του The Witcher από το Netflix, στο οποίο και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αιματηρές. Σε αυτό το μέρος, αναμένεται να δούμε τον Henry Cavill ως Geralt στην τελευταία του εμφάνιση στη σειρά, προτού και δώσει το σπαθί του στον Liam Hemsworth που θα είναι από την 4η σεζόν ο νέος Λευκός Λύκος.

Μένει λοιπόν να δούμε το πώς ο Cavill θα δώσει τη σκυτάλη στον Hemsworth για την 4η και 5η σεζόν, οι οποίες έχουν ήδη λάβει το πράσινο φως και πρόκειται να γυριστούν σχεδόν παράλληλα.

Να λοιπόν τι αναφέρει η επίσημη σύνοψη της συνέχειας της σειράς: «Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού – και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων και οι Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, MyAnna Buring, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Joey Batey, Royce Pierreson και Tom Canton.

Το 2ο μέρος του Witcher έρχεται στις 27 Ιουλίου στην πλατφόρμα του Netflix και μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer παρακάτω: