Τα ονόματα που ανακοίνωσε ο ίδιος ο James Gunn για τη νέα ταινία του Superman, που φέρνει μνήμες από το Justice League


Ανακοινώθηκαν και επίσημα τρία νέα μεγάλα ονόματα για το cast του Superman: Legacy, τη σκηνοθεσία του οποίου θα αναλάβει ο ταλαντούχος James Gunn. Η νέα παραγωγή του DC Universe αναμένεται να ξυπνήσει μνήμες από το Justice League και σε αυτήν θα δούμε τους Nathan Fillion (Guardians of the Galaxy Vol. 3), Isabela Merced (Madam Web) και Edi Gathegi (The Harder They Fall, Startup, X-Men: First Class).

Ο Fillion -γνωστός για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στη σειρά Castle και Firefly – θα υποδυθεί τον Guy Gardner, Lantern της DC, η Merced την Hawkgirl και ο Gathegi τον Mister Terrific. Ως Superman γνωρίζουμε ήδη πως θα δούμε τον David Corenswet, ενώ η Rachel Brosnahan θα βρεθεί στο πλάι του ως Lois Lane.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η DC σχεδιάζει με την εν λόγω ταινία να χτίσει εξαρχής το κινηματογραφικό της σύμπαν γεγονός που προμηνύει μεγάλες επενδύσεις σε ταινίες και σειρές στο κοντινό μέλλον.

Ο James Gunn σχολίασε σχετικά στο Threads γράφοντας: «Το Superman Legacy ανοίγει σε ακριβώς δύο χρόνια από σήμερα. Μπορεί να μοιάζει πολύ μακριά για εσάς αλλά για εμένα είναι πολύ κοντά. Έχουμε πολλά να κάνουμε μέχρι τότε. Είχα να νιώσω ενθουσιασμένος για ένα project εδώ και πάρα πολύ καιρό...και με αυτό το cast που σιγά-σιγά μαζεύεται...πω πω».

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ιστορίας του Superman: Legacy, στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τα εξής: «Το Superman: Legacy αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Superman για να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Κλαρκ Κεντ από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, με οδηγό την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη».

Ο Gunn ετοιμάζει αυτήν την περίοδο και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, σχεδιάζοντας ακόμη και το περιεχόμενο ολόκληρου του σύμπαντος της DC για τα επόμενα χρόνια. Άλλες μεγάλες παραγωγές του DCU που περιμένουμε προσεχώς είναι τα The Brave and the Bold (με τους Batman και Robin) καθώς και το Supergirl: World of Tomorrow.

Το Superman: Legacy θα βγει στις αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2025.