Δείτε το πρώτο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας, με το "The National Anthem" των Radiohead να χρησιμοποιείται ως soundtrack


Στη δημοσιότητα έδωσε η Apple TV+ το πρώτο trailer της επικείμενης ταινίας του Ridley Scott, του ιστορικού έπους Napoleon, με τον Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στο τέλος Νοεμβρίου, προτού αυτή συνεχίσει να stream-άρει αποκλειστικά στην Apple TV+. Στο πρώτο trailer αυτής, ένα cover του “The National Anthem” των Radiohead χρησιμοποιείται ως soundtrack.

Σε σενάριο David Scarpa, η ταινία αναμένεται να αποτελέσει μια διεισδυτική ματιά στην προέλευση και στον χαρακτήρα του Ναπολέοντα, στο ταξίδι του προς την εξουσία, ρίχνοντας παράλληλα φως στην προβληματική σχέση του με τη σύζυγό του.

Στο πλευρό του Phoenix θα δούμε τους Vanessa Kirby, Tahar Rahim και Ludivine Sagnier.

Σε άλλα νέα, ο Phoenix πρόκειται να επιστρέψει και στον ρόλο του ως Joker στο πλευρό της Lady Gaga ως Harley Quinn το 2024 και στην ταινία Joker: Folie à Deux. Παράλληλα, ο Scott εργάζεται αυτή την περίοδο στο επίσης πολυαναμενόμενο sequel του Gladiator.