Μια από τις πιο αγαπημένες νεανικές σειρές του Netflix επιστρέφει με το τελευταίο της κεφάλαιο


Κυκλοφόρησε και επίσημα από το Netflix το teaser για την (4η σεζόν του Sex Education, το οποίο πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας για να ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει το Netflix, ο 4ος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για την αγαπημένη παρέα μαθητών Λυκείου, που βιώνει τους πρώτους της έρωτες, εξερευνά τη σεξουαλικότητά της και μπλέκει διαρκώς σε νέες περιπέτειες με γέλιο και συγκίνηση.

Δείτε το πρώτο teaser:

Στην επιστροφή της σειράς – που έχει καθυστερήσει ομολογουμένως πολύ λόγω της πανδημίας – θα δούμε νέα πρόσωπα, ενώ γνωστοί ηθοποιοί που αγαπήσαμε προηγουμένως δε θα εμφανιστούν καν. Ο Otis του Asa Butterfield και ο Eric του Ncuti Gatwa θα επιστρέψουν κανονικά,, ενώ θα δούμε και τους Gillian Anderson, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Ανάμεσα στις σημαντικές απώλειες του cast είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τη Simone Ashley που ερμήνευε την Olivia, όπως και τη Rakhee Thakrar, που ερμήνευε την καθηγήτρια Emily Sands.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της 4ης σεζόν: «Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός ως προς τη δημιουργία της νέας του «κλινικής», ενώ ο Eric προσεύχεται να μην μετατραπούν ξανά στους losers του πανεπιστημίου. Οι μαθητές του Moordale πίστευαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, έχει για καθηγητή τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη».

Η 4η σεζόν του Sex Education θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου.