Και μας επιστρέφουν 64 ολόκληρα χρόνια πίσω, στους 10ους Αγώνες Πείνας


Τα πολυαγαπημένα και άκρως επιτυχημένα Hunger Games επιστρέφουν στις αίθουσες, αυτή τη φορά με μια prequel ταινία με τίτλο The Ballad of Songbirds and Snakes. Και για να ενταθεί ο ενθουσιασμός σας, ιδού το πρώτο trailer!

Σε αυτή την spinoff ιστορία του σύμπαντος των Αγώνων Πείνας πρόκειται να γυρίσουμε στο παρελθόν, μακριά από την ιστορία της Katniss της Jennifer Lawrence. Πιο συγκεκριμένα, επιστρέφουμε 64 χρόνια πριν –  στους 10ους Αγώνες Πείνας – με το γενικό κλίμα να διαφέρει αρκετά από όσα ξέραμε σχετικά με το franchise.

Στη νέα ταινία θα παρακολουθήσουμε το πώς ο νεαρός Coriolanus Snow, που υποδύεται ο Tom Blyth, ανελίχθηκε στον κόσμο της Panem όντας ένας από τους πρώτους μέντορες των παικτών των Αγώνων Πείνας.

Ο ίδιος φαίνεται πως διαλέγει ως προστάτιδα της District 12 τη Lucy Gray Baird που την υποδύεται η Rachel Zegler (West Side Story), ενώ στο πλευρό της βλέπουμε και την αγαπημένη Hunter Schafer του Euphoria.

Δείτε το πρώτο trailer του The Ballad of Songbirds & Snakes:

Στο λαμπερό cast της ταινίας συμμετέχουν επίσης οι Peter Dinklage, Viola Davis, Stanley Tucci, Josh Andrés Rivera και Jason Schwartzman.

Τη σκηνοθεσία αυτής θα αναλάβει ο παλιός γνώριμος του franchise, Francis Lawrence (Hunger Games: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2), με τον βραβευμένο με Όσκαρ Michael Arndt (Little Miss Sunshine) στο σενάριο. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Susanne Collins, που γράφτηκε το 2020.

Το The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου 2023.