Ο θρυλικός χαρακτήρας μεταμορφώνεται σε έναν στρεσαρισμένο Νεοϋορκέζο στη νέα σειρά που θα μας κάνει να κολλήσουμε


Μια ολοκαίνουρια live-action διασκευή του θρυλικού Winnie the Pooh πρόκειται να δούμε στο επόμενο διάστημα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Variety. Και αυτή τη φορά θα είναι πολύ μα πολύ διαφορετικό από ό,τι είχαμε δει στο παρελθόν, μιας που στη νέα σειρά Winnie αναμένεται να δούμε τον αγαπημένο Christopher Robin να μεταμορφώνεται σε ενήλικος πρωταγωνιστής μιας R-rated παραγωγής, όπου ο ίδιος ζει ως στρεσαρισμένος Νεοϋορκέζος που αναζητεί coping mechanisms για να την παλέψει.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της σειράς, ο αγαπημένος Chris που γνωρίζαμε έχει πια αφήσει πίσω το δάσος Hundred Acre, και έχει μεταμορφωθεί σε έναν «απογοητευμένο Νεοϋορκέζο που περνά την quarter-life crisis του με τη βοήθεια παράξενων ομιλούντων ζώων, που ζουν πέρα ​​από μια πύλη που ανοίγει έπειτα από κατανάλωση ναρκωτικών έξω από το εγκαταλειμμένο συγκρότημα διαμερισμάτων όπου ζει, το Hundred Acres». Αρκετά πιο bold και risky από ό,τι ξέραμε ως τώρα, έτσι δεν είναι;

Η live-action/animation hybrid σειρά βρίσκεται αυτή την περίοδο στη διαδικασία του development από τα Boat Rocker Studios και τα Bay Mills Studios των Shamier Anderson και Stephan James. Το σενάριο υπογράφει ο co-executive producer, Charlie Kesslering (Foreign Relations, Most Likely To). Ο επίσης co-executive producer, Conrad Vernon (Shrek 2, Sausage Party), θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο, ενώ στην επίβλεψη του project θα βρίσκεται η Holly Hubsher.

Η παραγωγή της εν λόγω σειράς προέκυψε φέτος έπειτα από την άρση του copyright της εμβληματικής σειράς μικρών ιστοριών του A. A. Milne από το 1926, η οποία χαρακτηρίστηκε λόγω παλαιότητας ως public domain. Προηγουμένως είχαμε δει παραγωγές με τον Winnie the Pooh όπως, το horror flick Blood and Honey του Rhys Frake-Waterfield, αλλά και το live-action Winnie the Pooh feature με τον Ewan McGregor ως ενήλικο Christopher Robin, σε σκηνοθεσία του Marc Forster.