Ο John Francis Daley, που έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε την ταινία, κάλεσε τους πάλαι ποτέ castmates του, Samm Levine και Martin Starr


Με το Dungeons & Dragons Movie να αναμένεται σύντομα στις αίθουσες, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, John Francis Daley, επέστρεψε πίσω στις μέρες που έπαιζε D&D στο αγαπημένο Freaks and Geeks, δημιουργώντας έτσι το καλύτερο promotional video για τη νέα του ταινία. Σε αυτό το clip, ο Daley επανενώνεται με τους πάλαι ποτέ castmates του, Samm Levine και Martin Starr, όσο ο ίδιος αστειεύεται σχετικά με το ενδεχόμενο να δούνε ποτέ το D&D να γίνεται ταινία!

23 χρόνια μετά το τέλος της εμβληματικής αν και βραχύβιας σειράς, ο Daley ενσαρκώνει και πάλι τον Sam, ο οποίος από ό,τι φαίνεται παίζει μια παρτίδα χωρίς τελειωμό με τους φίλους του, Bill (Starr) και Neal (Levine). Όταν πια ο χαρακτήρας του Neal στο D&D διαλύεται σε «σάρκα και οστά», το αγαπημένο trio συνειδητοποιεί πια ότι παίζει ασταμάτητα εδώ και δύο δεκαετίες!

Αν και το Freaks and Geeks σταμάτησε πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν το 2000, θεωρείται σήμερα cult classic. Το μεγαλύτερο μέρος του cast του συνέχισε άλλωστε δημιουργώντας σημαντικότατη καριέρα στη ηθοποιία, συμπεριλαμβανομένων των Seth Rogen, Linda Cardellini, Jason Segel, James Franco, και Busy Phillips.

Το Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves από την άλλη δεν είναι η πρώτη live-action D&D ταινία, αλλά ένα reboot της τριλογίας που ξεκίνησε με το Dungeons & Dragons του 2000. Chris Pine και Michelle Rodriguez πρωταγωνιστούν ως οι Edgin και Holga, οι οποίοι και πρέπει να σταματήσουν τον πρώην φίλο τους, Forge, τον οποίο ερμηνεύει ο Hugh Grant.

Δείτε και το trailer της ταινίας: