Το sequel με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson θα έχει επιβεβαιωμένα και έναν αγαπημένο χαρακτήρα παλαιότερων παραγωγών


Έναν χαρακτήρα-έκπληξη πρόκειται να δούμε στο πολυαναμενόμενο Batman Part II, σύμφωνα με δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας, Matt Reeves.

Έχοντας μάθει από τον περασμένο Ιανουάριο και επίσημα τον τίτλο του sequel του The Batman, όπως και το ότι θα το δούμε στις αίθουσες το 2025, λίγες πληροφορίες γύρω από την παραγωγή είχαν έκτοτε δημοσιευθεί.

Σε μια νέα του συνέντευξη, ωστόσο, ο δημιουργός της νέας τριλογίας -όπως μαθαίνουμε ότι θα είναι τελικά- του The Batman, Matt Reeves, αποκάλυψε την επιστροφή ενός χαρακτήρα-έκπληξη από την πρώτη ταινία.

Έτσι, εκτός από τον Robert Pattinson που θα επιστρέψει στον ρόλο του θρυλικού Bruce Wayne/Batman, ένας ακόμη σύμμαχός του αναμένεται να επιστρέψει στο πλευρό του και αυτός θα είναι ο Alfred Pennyworth, που ενσάρκωσε ο Andy Serkis.

Ο Reeves το επιβεβαίωσε αυτό μιλώντας στο περιοδικό GQ, όπου δήλωσε επίσης τα εξής για τον Serkis ως Alfred: «Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: «Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι»».  

Στη νέα ταινία ενδέχεται να δούμε ξανά και τον Colin Farrel ως Penguin, όπως και τον Barry Keoghan ως Joker, με τους δυο τους έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να συμμετέχουν στην παραγωγή.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για τη συνέχεια της ιστορίας, ωστόσο η spinoff σειρά The Penguin του HBO Max και με τον Colin Farrell πρωταγωνιστή, θα επηρεάσει τα γεγονότα του sequel και θα μας οδηγήσει σε αυτό.

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.