Με το “Since You Been Gone” των Rainbow να ακούγεται ως soundtrack και να μας βάζει στο κλίμα


Κυκλοφόρησε επιτέλους και επίσημα το trailer του Guardians Of The Galaxy Vol. 3, στο οποίο το “Since You Been Gone” των Rainbow ακούγεται ως soundtrack και μας βάζει στο κλίμα ακόμη μιας περιπέτειας των αγαπημένων μας ηρώων!

Peter Quill (Chris Pratt), Gamara (Zoe Saldaña) και Nebula (Karen Gillan) εμφανίζονται σε αυτό, ετοιμάζοντας το κοινό για την επιστροφή ενός από τα πιο αγαπημένα franchises των τελευταίων ετών. Στο Guardians Of The Galaxy Vol. 3 trailer βλέπουμε όμως και flashbacks για τις καταβολές του Rocket (Bradley Cooper), hints για μια σχέση ανάμεσα στους Quill και Nebula, αλλά και μια καλύτερη ματιά στον χαρακτήρα του Adam Warlock (Will Poulter)!

«Είστε έτοιμοι για μια τελευταία διαδρομή;», ρωτάει ο Quill προτού το tagline της ταινίας εμφανιστεί: «Ώρα να αντιμετωπίσετε τη μουσική!». Παράλληλα, ένα νέο poster έκανε την εμφάνισή του.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται αν κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου, με τον σκηνοθέτη του, James Gunn, να έχει δηλώσει πως αυτή θα είναι και η τελευταία ταινία της σειράς, δίνοντας τέλος σε όλες τις ιστορίες της.

Δείτε το νέο trailer της ταινίας και υπομονή μέχρι την άνοιξη!