Τι να binge-άρεις αυτόν το μήνα στην πλατφόρμα


Ο Φλεβάρης μπήκε για τα καλά, ο χιονιάς έξω μαίνεται και εσύ ψάχνεις τι θα binge-άρεις αυτόν το μήνα στο Netflix. Εμείς σου έχουμε τη λύση!

Ginny and Georgia

Οι αγαπημένες μας Ginny and Georgia επέστρεψαν πριν από λίγες ημέρες στο Netflix για την πολυαναμενόμενή τους δεύτερη σεζόν, όπου μαμά και κόρη βλέπουν τη σχέση τους να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο όσο δένουν για τα καλά τις ρίζες τους στο Wellsbury της Μασαχουσέτης όπου και έχουν μετακομίσει. Η διπλή τους ζωή όμως κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όταν θα επιστρέψουν φιγούρες του παρελθόντος που θα ήθελαν να ξεχάσουν.

That '90s Show

Το revival του αγαπημένου That ’70s Show είναι επιτέλους εδώ και η έφηβη κόρη των Eric και Donna επιστρέφει στο σπίτι των παππούδων της για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σύντομα θα γνωρίσει εκεί ένα τσούρμο από local άτομα της ηλικίας της και – παρά το άγρυπνο βλέμμα των Red και Kitty Foreman — θα βρεθεί σε μπελάδες!

Cunk on Earth

To mockumentary Cunk on Earth έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα του Netflix, παρουσιάζοντας μια ευφάνταστη και σίγουρα ξεκαρδιστική περιήγηση στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, μέσα από τα μάτια της Philomena Cunk. «Έχει οδηγήσει ποτέ μούμια ποδήλατο;», «Είναι ο Ιησούς το πρώτο celebrity θύμα του Cancel Culture;» και πολλά ακόμη εντελώς troll ερωτήματα θα απαντηθούν, μέσα από ένα ξεκαρδιστικό mockumentary για όλες τις ηλικίες.

Lupin

Το λατρεμένο Lupin με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Omar Sy, που υποδύεται έναν από τους πιο περιβόητους κλέφτες της Γαλλίας και πετυχαίνει τις λείες του με τα τεχνάσματα των μυθιστορημάτων του Arsene Lupin επιστρέφει για την τρίτη σεζόν του σε λίγες ημέρες. Πλέον κατατρεγμένος, ο Ασάν πρέπει να μάθει να ζει μακριά απ’ τη γυναίκα και τον γιο του. Ο πόνος όμως που τους έχει προκαλέσει τον αναγκάζει να επιστρέψει στο Παρίσι και να τους προτείνει να φύγουν από τη Γαλλία για να ξεκινήσουν κάπου αλλού μια νέα ζωή. Αλλά τα φαντάσματα του παρελθόντος παραμονεύουν και μια απρόσμενη ανατροπή θα κάνει άνω κάτω τα σχέδιά του.

Red Rose

Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες. Σε παραγωγή του BBC και από τις 15 Φεβρουαρίου στην πλατφόρμα. 

Lockwood & Co.

Σε έναν κόσμο που καταδυναστεύεται από φαντάσματα, τρεις έφηβοι ιδρύουν μια επιχείρηση όπου ερευνούν μεταφυσικά γεγονότα, στο ολοκαίνουριο Lockwood & Co.. Το χαρισματικό trio θα ρισκάρει τα λίγα μόλις πράγματα που διαθέτει ώστε να ξετυλίξει μια διαβολική συνωμοσία, προσπαθώντας να επιλύσει ένα από τα μυστήρια που μπορεί και να αλλάξουν τον ρου της ίδιας της ιστορίας.

Outer Banks

https://youtu.be/T0w8iL2vS04

Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη. Όλα αυτά στην πολυαναμενόμενη ρίτη σεζόν του Outer Banks που έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου.

You

https://youtu.be/3COY_HrMngc

Στο Λονδίνο, ο Joe Goldberg ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί. Το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν του You έρχεται στις 9 Φεβρουαρίου και η αγωνία κορυφώνεται για ένα από τα πιο επιτυχημένα thriller series των τελευταίων ετών.