Δείτε το νέο trailer της ταινίας της Nintendo και Illumination, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023


Το νέο trailer του Super Mario Bros. Movie είναι εδώ και τον Mario που ερμηνεύει ο Chris Pratt κυνηγά ένας οργισμένος Seth Rogen στον ρόλο του φοβερού και τρομερού Donkey Kong!

Στο νέο trailer της ταινίας της Nintendo και Illumination που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2023, οι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς video game βλέπουν για πρώτη φορά και την λαμπερή Anya Taylor-Joy στον ρόλο της Princess Peach, όπως και τον Jack Black ως τον μεγάλο αντίπαλο τους συμπαθούς Ιταλού υδραυλικού, τον Bowser.

«Δεν είμαι σίγουρος να γνωρίζεις ποιος είμαι, αλλά είμαι έτοιμος να κυβερνήσω τον κόσμο» λέει ο Bowser στον δίδυμο αδερφό του Mario, τον Luigi, τη φωνή του οποίου χαρίζει ο Charlie Day.

Δείτε το trailer για το The Super Mario Bros. Movie εδώ:

Σε σκηνοθεσία των Aaron Horvath και Michael Jelenic, αλλά και σενάριο του Matthew Fogel, το animated follow-up της live version ταινίας του 1993 περιλαμβάνει στο cast του και τους Keegan-Michael Key ως Toad, τον Fred Armisen τον Cranky Kong, τον Kevin Michael Richardson ως Kamek και τον Sebastian Maniscalco ως Spike.

i