Οι αδερφοί Duffer αποκαλύπτουν τι άλλαξε στην 5η σεζόν μετά από τις αντιδράσεις του κοινού


Οι Duffer Brothers, δημιουργοί της αγαπημένης σειράς Stranger Things, αποκάλυψαν ότι προέβησαν σε μερικές αλλαγές στο φινάλε της, το οποίο και αναμένεται να επέλθει με την 5η και τελευταία σεζόν. Οι αλλαγές αυτές δεν είναι άλλο από το αποτέλεσμα του feedback που οι ίδιοι έλαβαν από τους fans της σειράς, όπως αυτό δημοσιοποιήθηκε στα κοινωνικά μέσα.

Μιλώντας στο WGFFestival 2022, οι Matt και Ross Duffer αποκάλυψαν ότι η καθυστέρηση των γυρισμάτων της 4ης σεζόν εξαιτίας του κορωνοϊού τους επέτρεψε να δουλέψουν καλύτερα τις λεπτομέρειες του φινάλε, αλλά και να αφουγκραστούν τα σχόλια συνεργατών και θαυμαστών του μοναδικού κόσμου του Stranger Things, προχωρώντας στις απαραίτητες αλλαγές. Αυτή η διαδικασία επηρέασε μεταξύ άλλων και το ίδιο το φινάλε της επιτυχίας του Netflix.

«Ξαναδιαβάσαμε το κείμενο. Λέμε, «Αυτό είναι τέλειο, αυτό είναι τέλειο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο». Ακόμα και το τέλος είναι λίγο διαφορετικό τώρα. Πολλές από τις μεγάλες ιδέες παραμένουν οι ίδιες, αλλά τα πράγματα που συμβαίνουν στο εσωτερικό, είναι πολύ διαφορετικά», δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς.

Οι σεναριογράφοι του Stranger Things ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο να δουλεύουν στον 5ο και τελευταίο κύκλο του, λίγο μόλις διάστημα μετά την κυκλοφορία της 4ης σεζόν. Πλέον έχει γίνει γνωστό ότι οι θαυμαστές του έχουν να περιμένουν και μια spinoff σειρά, η οποία ωστόσο θα είναι εντελώς διαφορετική από την πρωτότυπη.

Τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν πρόκειται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες στην Ατλάντα, με την πρεμιέρα της να αναμένεται για το 2025.