Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση της σειράς και δείτε την αφίσα και το trailer της


Η νέα σειρά μυστηρίου των δημιουργών του DARK, 1899, έρχεται σύντομα στο Netflix και πρόσφατα η δημοφιλής πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα την αφίσα και το trailer της. Η σειρά των Baran bo Odar και Jantje Friese θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και οι θαυμαστές της προηγούμενης μεγάλης επιτυχίας τους δεν μπορούν να περιμένουν για τη νέα αυτή δημιουργία.

Η σειράς ξεκινά όταν μια ομάδα Ευρωπαίων μεταναστών αναχωρεί από το Λονδίνο με ένα ατμόπλοιο με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Όταν όμως συναντούν ένα άλλο πλοίο μεταναστών που παραδέρνει στην ανοιχτή θάλασσα, το ταξίδι τους αρχίζει να μετατρέπεται σε εφιάλτη.

1899: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα   DARΚ και Elite, με καθέναν από τους συμμετέχοντες στην παραγωγή να μιλά στη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Το 1899 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.

Δείτε το trailer της σειράς:

Δείτε την επίσημη αφίσα του 1899: